Waarom Cocktailors?

We werken met passie. Cocktailors staat voor het promoten van de cocktailwereld. Als we mensen kunnen enthousiasmeren door middel van onze smaken, kleuren en geuren is onze dag geslaagd.

Vraag meteen een offerte aan

Passie en Genieten

Geniet van je eigen feestje. We nemen de zorgen uit handen en geven jouw feestje sfeer en smaak.

Van zolderkamer naar Cocktailfeest

Het is allemaal heel onschuldig begonnen: een uitnodiging om een feestje te organiseren voor 20 personen. Je wordt gevraagd door een goede vriend vanwege je horecaervaring om te helpen, je doet je uiterste best en voilà. Het begin van onze onderneming.

De shakers in actie

De service in het kort

Ambitie

Alles wat we doen, doen we met ambitie en een lach.

Persoonlijk

Voor ieder event hebben wij dé oplossing.

Prijs/Kwaliteit

Dankzij goed contact met onze partners kunnen wij jou de beste prijs en kwaliteit bieden.

Cocktailbox

Jouw event is perfect te combineren met een cocktailbox, bijvoorbeeld: als aandenken aan je avond.

Team

Hendrik Kaldenberg (L)

Passie: om te combineren met kleuren, geuren en smaken. Met jouw creatie ervoor zorgen dat mensen zich vermaken en genieten

 

Mark van Velsen (R)

Passie: om mensen een zorgeloze dag/avond te geven en de heerlijkste cocktails uit te serveren, waar mensen van genieten!

Shakeavond

Wat we onder andere hebben ervaren in de loop der jaren, is dat een cocktail een feestelijk drankje is die af te stellen is op ieder zijn smaak. Een romige Espresso Martini voor een after dinner dip of een friszure Daiquiri om de avond mee te beginnen. Laat je inspireren door ons cocktail menu of geef je wensen aan ons door. Samen zorgen we voor jouw perfecte cocktail op jouw speciale moment.

Geweldige smaakcombinaties

De cocktail is een feestelijk drankje, af te stellen op ieders smaak. Een romige Espresso Martini voor een after dinner dip of een friszure Daiquiri om de avond mee te beginnen.

Menukaart

Laat je inspireren door ons Cocktailmenu of geef je wensen aan ons door. Samen zorgen we voor jouw perfecte cocktail, op jouw speciale moment.

Download menu

Cocktailbox?

Voor de ultieme ervaring is de cocktailbox ook thuis te bestellen zonder een barman!

Cocktailbox

Heeft u interesse?

Vraag een offerte aan of stel een vraag!

Offerte