Bedankt voor uw interesse in ons!

Ons verhaal

Mark & Hendrik hebben in 2017 Cocktailors opgericht. Het idee begon wanneer ze samen op een evenement aan het werk waren en ze een eigen cocktail hadden bedacht. Iedereen was hier razend enthousiast over. Daar wilde de mannen meer mee doen. Ze meer mensen bereiken. Dit deden ze door de ingrediënten, voorverpakt in een box te stoppen. Hiermee kon iedereen van de signature cocktail genieten op de plek en plaats die de consument het beste uitkomt. 

Vele prototypes, ontwikkelingen en samenwerkingen hebben er voor gezorgd dat er in juni 2020 een product staat die aan alle eisen voldoet. Een cocktailbox die de luxe uitstraling heeft, geen E-nummers of pre-mix dranken bevat, lang houdbaar is en ook nog voor een eerlijke prijs verkocht wordt.

Cocktailors hoopt mensen te inspireren om de wereld van cocktails te ontdekken. Want het drinken alleen is niet wat de cocktails zo leuk maakt, ook het maken er van! De cocktailbox helpt iedereen hier mee. Met een duidelijke uitleg en premium ingrediënten kan er niks mis gaan. Het enige wat jij nog staat te doen is leuke mensen om je heen verzamelen. 

Neem contact met ons op!

contact

Bekijk onze socials

Blijf op de hoogte van alle in en outs van Cocktailors en volg de social media kanalen!

Privacy Preference Center